Campanie rechizite școlare

25 Aprilie 2024

Ghiozdanul pentru un copil reprezintă mult mai mult decât un accesoriu. El este o necesitate. Este unealta prin care şcolarul are posibilitatea să exploreze tărâmurile vaste ale cunoaşterii.Din nefericire, există mulţi copii pentru care un ghiozdănel, cu toate cele necesare, constituie un lucru inaccesibil încă.....

 

V-ati gandit vreodata cum este sa fi orb, mut si surd? Nu cred ca v-ati gandit, dar asa este un copil care nu are scoala. Chiar daca vede, nu intelege ce este frumos, chiar daca aude, nu stie ce este sunetul, chiar daca vorbeste, nu intelege ce vrea sa-ti spună. Asa ca, nu lasati copiii intr-o lume intunecata. Vedeti voi, in lumea asta de care va vorbesc, n-as vrea sa ramana captiv nimeni, chiar daca va ajunge cineva acolo.

Cei care doresc să vină în ajutorul copiilor din familii defavorizate pot face acest lucru la Parohia Ghermanesti de pe str. Calugareni nr. 45. Donaţiile se pot face şi în contul deschis la BCR : RO08RNCB0069159195900001 , CIF : 12675800.

Mulțumim frumos celor care ne-au sprijinit în această campanie!! Datorită eforturilor dumneavoastră, 40 de elevi vor începe școala cu bucurie și cu drag ! Bunul Dumnezeu să vă răsplătească osteneala și să vă binecuvinteze!

    

  

 

 

Icn Ziarul
Icn Tv
Icn Basilicapresa
Icn Radio
Icn Patriarh
Icn Atelier
Icn Basilica
Icn Catedrala
Icn Arhiepiscopia
Icn Sinod
Icn Colaj
Icn Basilicatravel
 
Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

Parteneri

B7
B6
B4
B10
B3
B5
Logo Aqua
Logo Scoala
Fundatia Melior

CONTACT