Tineret

10 Septembrie 2021

Parohia Ghermănești organizează anual ( în perioada august septembrie) o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de rechizite pentru copiii nevoiaşi. Scopul nostru este să contribuim la educarea și viitorul copiilor care provin din rândul familiilor fără posibilități, cu risc crescut de abandon școlar, ajutându-i să își continue studiile.

Cei care vor să se implice în această campanie pot face o donație prin următoarele modalități:

  • În numerar la cancelaria parohiei
28 Noiembrie 2019

        Parohia Ghermănești a organizat sâmbătă, 9 noiembrie, prima conferință duhovnicească, în cadrul întâlnirilor dedicate tinerilor. A conferențiat părintele Ierom. Hrisostom Iorgulescu de la Mănăstirea „Sfântul Nicolae” – Sitaru. Tema întâlnirii de sâmbătă seara a fost „Viața creștinului în secolul vitezei”. La finalul conferinței, credincioșii prezenți au adresat întrebări părintelui Hrisostom.

03 Octombrie 2019

O zi plina de energie!....iti multumim frumos, Nicusor pentru tot ce ai facut pentru acesti copii!

03 Octombrie 2019

Se pare ca reusim! Pe langa celelalte actiuni savarsite de Serviciul Tinerilor Parohia Ghermanesti, cu sprijinul preotilor slujitori la altarul Bisericii Ghermanesti, am putut organiza o excursie la munte pentru 34 de copii cu posibilitati materiale reduse.

02 Octombrie 2019

Vara, vine cu alai

Si cu multe flori pe plai.

Macul rosu-nsangerat

In lanul de grau bogat

02 Octombrie 2019

Mulțumim domnului Nedelcu Dan și Asociației Inimi Noi !Oameni cu suflet frumos care, cu timp și fără timp, aduc bucurie în sufletele copiilor ! Bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze!

02 Octombrie 2019

Ghiozdanul pentru un copil reprezintă mult mai mult decât un accesoriu. El este o necesitate. Este unealta prin care şcolarul are posibilitatea să exploreze tărâmurile vaste ale cunoaşterii.Din nefericire, există mulţi copii pentru care un ghiozdănel, cu toate cele necesare, constituie un lucru inaccesibil încă.....

02 Octombrie 2019

În fiecare zi descoperim oameni noi. Cu fiecare zi care trece vedem răni și dureri. Zâmbete de copii cu energie, dorință de joacă și învățat. Cuvinte nespuse. Mulțumiri. Speranțe.

Icn Ziarul
Icn Tv
Icn Basilicapresa
Icn Radio
Icn Patriarh
Icn Atelier
Icn Basilica
Icn Catedrala
Icn Arhiepiscopia
Icn Sinod
Icn Colaj
Icn Basilicatravel
 
Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

Parteneri

B7
B6
B4
B10
B3
B5
Logo Aqua
Logo Scoala
Fundatia Melior

CONTACT