Social

05 Mai 2022
Îpreajma Sărbătorilor Pascale, Biserica și armata au adus un strop de bucurie familiilor necăjite din mai multe localități ilfovene - Jurnalul de Ilfov
Prin bunăvoința acestora, cu doar câteva zile înainte de Sfintele Paști, familiile cu posibilități materiale și financiare reduse din loclitățile Moara Vlăsiei, Balta Neagră, Merii Petchii, Ghermănești și Ciofliceni au primit pachete cu alimente de strictă necesitate.
 
29 Noiembrie 2021
 
06 Aprilie 2020

​ Oamenii nevoiași din comunitatea noastră au nevoie de ajutor, ei nu își mai permit  necesarul pentru traiul zilnic, nu au produse de igienă necesare și nicio sursă de venit. Dacă celor privilegiați le este greu acum, pentru cei care oricum nu aveau nimic este cumplit.

E important să aibă susținere, să împarți puținul tău cu cei care depind de el. E momentul​ ​să fim alături de bătrâni, copii și familiile lor, să le dăm o șansă să treacă cu bine peste perioada de criză.

Îi putem ajuta cu:

  • Alimente de bază ( (faina, orez, malai, ulei, paste, paine, conserve, legume, fructe etc.)
  • Produse de igienă (săpun, detergent, pastă de dinți)
  • Reumplere butelii
  • Răsaduri pentru cei care locuiesc la curte

Campania se realizează cu ajutorul sponsorilor și donatorilor noștri

  1. Doneaza online cu cardul, aici: https://www.parohiaghermanesti.ro/formular-donatie cu mențiunea la detalii donație: Campania "Dar din dar se face rai"
  1. Transfer bancar, etc.: https://www.parohiaghermanesti.ro/donatii

Multumim din suflet tuturor!

24 Decembrie 2019

La Parohia Ghermănești în cadrul Proiectului „Targului de Crăciun” în scop caritabil, Departamentul pentru tineret parohial, sub coordonarea preoților Iarinca Alexandru și Ștefan Dan Marian, a organizat în perioada 22 - 23 decembrie o acțiune social-filantropică în comuna Snagov. La acest eveniment au participat un număr de 5 tineri, care au împărțit pechete cu alimente unui numar de 20 de familii nevoiașe.

02 Octombrie 2019

E adevărat, da! Împreună putem face lucruri frumoase.

02 Octombrie 2019

Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui in ceea ce daruiesti.Aşa că Săptămâna Mare a fost un veritabil maraton pentru Inimoşi.

02 Octombrie 2019

Ne gasim in Postul Craciunului.Nu intamplator,in urma cu doua saptamani s-a citit la Sfânta Liturghie"Pilda samarineanului milostiv",pilda care ne indeamna pe toti la ajutorarea semenilor.

02 Octombrie 2019

În teorie, poți crede că pierzi timp și energie atunci când explici celor din jurul tău de ce merită susținere o cauză și nu o alta. Însă, de fapt, nu faci altceva decât să declanșezi un mecanism al Binelui.

02 Octombrie 2019

Ieri, Serviciul Tinerilor Parohia Ghermanesti cu ajutorul preotilor de la Biserica Sf. Ierarh Nicolae din Ghermanesti, au putut aduce un zâmbet Fam. Moroşanu Gică din Sat.Snagov donând 2 paleti de lemne.

30 Septembrie 2019

Nu conteaza cat daruiesti, ci cat de multa dragoste pui in ceea ce daruiesti. Noi Serviciul Tinerilor Parohia Ghermanesti multumeste din suflet credincioşilor care au sponsorizat cu 2,5 tone de cartofi.

12 Aprilie 2019

Să nu uităm faptul că de acest program, implementat încă de pe 12 februarie, beneficiază zilnic 39 de elevi! Vă rugăm să ne sprijiniți!

01 Octombrie 2018

Multumim,pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, sectia Snagov care au organizat o actiune umanitară pentru copii din familii defavorizate.

Icn Ziarul
Icn Tv
Icn Basilicapresa
Icn Radio
Icn Patriarh
Icn Atelier
Icn Basilica
Icn Catedrala
Icn Arhiepiscopia
Icn Sinod
Icn Colaj
Icn Basilicatravel
 
Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

Parteneri

B7
B6
B4
B10
B3
B5
Logo Aqua
Logo Scoala
Fundatia Melior

CONTACT