Viata Bisericii

23 Februarie 2021

Dragi prieteni și iubiți credincioși,

Completarea Declarației 230 vă oferă posibilitatea de a face un bine (gratuit - practic nu va costă nimic)

Completarea Declarației 230 pentru anul fiscal 2020 poate fi făcută de toți cei care au lucrat anul trecut și astfel puteți susține parohia noastră prin direcționarea a până la 3,5% din impozitul anual pe venit. Trebuie să completați declarația doar cu datele de identificare a contribuabilului și să semnați în partea de jos.

Prevederile Codului Fiscal stabilesc posibilitatea ca orice contribuabil să  directioneze pana la 3,5% din impozitul pe venit, care deja a fost retinut de către stat, catre o organizatie nonprofit. Informatii suplimentare la www.doilasuta.ro.

Atenţie: Daca există şi  venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.) trebuie completat formularul DECLARAŢIE 200.

09 Mai 2020

Puteti să deveniti parteneri ai proiectelor Parohiei Ghermănești fără nici un cost.

Prevederile Codului Fiscal stabilesc posibilitatea ca orice contribuabil să  directioneze 2% din impozitul pe venit, care deja a fost retinut de către stat, catre o organizatie nonprofit. Informatii suplimentare la www.doilasuta.ro.

Atenţie: Daca există şi  venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.) trebuie completat formularul DECLARAŢIE 200.

Puteti solicita la Biserica Suditi formularul 230 sau formularul 200 pentru completarea acestora cu datele dvs de identificare.

Pe formularul distribuit la biserica, fiind completate datele de identificare reprezentand denumirea, codul fiscal si contul, sunt necesare doar datele personale ale contribuabilului  si  semnatura.

Dati click pentru a descarca:

formular 230 poza site

 

23 Decembrie 2019

Duminică, 22 decembrie, după terminarea Sfintei Liturghii,  biserica Parohiei Ghermănești cu hramul ”Sfântul Ierarh Nicolae” a fost gazda și organizatoarea primei ediții a „Târgului de Crăciun” din comuna Snagov, sat Ghermănești....

23 Decembrie 2019

Sub coordonarea preotului Iarinca Alexandru și a doamnei profesor Alina Florișteanu, elevii Școlii Gimnazilae „Mihai Eminescu” din Ghermănești au susținut un concert de colinde în parohia noastră cu ocazia ”Târgului de Crăciun” din data de 22 decembrie 2019.

06 Decembrie 2019

Sub coordonarea preoților Iarinca Alexandru și Ștefan Dan Marian, îmbrăcați în haine de sărbătoare, elevii Școlii Gimnazilae „Mihai Eminescu” din Ghermănești au susținut un concert de colinde în parohia noastră în ajunul sărbătorii Sfantului Nicolae, dupa vecernia de hram, iar tinerii Departamentului de Tineret au pregătit daruri pentru cei mici.

02 Decembrie 2019

 

În seria activităților legate de Ziua Națională a României, Parohia Ghermănești, sub coordonarea Pr. Paroh Iarinca Alexandru și a pr. Coslujitor Ștefan Dan Marian,a organizat, împreună cu Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ghermănești,  un concert extraordinar de cântece patriotice , susținut de corul condus de doamna profesor Alina Florișteanu. (1 dececembrie 2019 – Sfințirea Troiței)

04 Octombrie 2019

Craciun fericit !

04 Octombrie 2019

Ieri după Sfânta Liturghie, cu mic cu mare, ne-am retras la cantina bisericii pentru a participa la prima din multele agape frățești pe care dorim să le facem o dată pe lună!!

04 Octombrie 2019

Din ce in ce mai dulci...dar nu de dulce !

Icn Ziarul
Icn Tv
Icn Basilicapresa
Icn Radio
Icn Patriarh
Icn Atelier
Icn Basilica
Icn Catedrala
Icn Arhiepiscopia
Icn Sinod
Icn Colaj
Icn Basilicatravel
 
Trimite-ne emailul tau si fii primul care afla noutatile!

Parteneri

B7
B6
B4
B10
B3
B5
Logo Aqua
Logo Scoala
Fundatia Melior

CONTACT